Gavekort

Gavekort Acem Meditation World Retreat 2016

Den andre verdensretretten i Acem´s 50-årige historie arrangeres i Boí Taüll, i hjertet av de spanske Pyreneene 16. – 23. juli 2016.

Retretten kommer til å samle flere hundre deltakere fra mange land, til en uke med tre-fire timers stillhet til meditasjon hver dag, daglig yoga, veiledningsgrupper, sosiale aktiviteter, seminarer og turer i svært vakre omgivelser. Kursspråket er engelsk, men det blir veiledningsgrupper på de skandinaviske språk. Kveldseminarene ledes av Are Holen, som grunnla Acem i 1966. Andre Acem-ledere fra flere land holder parallelle seminarer og workshops du kan velge mellom. Retretten gir også en utmerket mulighet for å ta med familie, venner og bekjente som vil lære Acem-meditasjon på selve retretten. Kanskje samtidig benytte anledning til en utvidet ferie i forkant eller etterkant av retretten?

Ønsker du å gi et gavekort til en som allerede har lært å meditere eller som ønsker å lære Acem-meditasjon? 

Gavekortet dekker en ukes opphold og kursavgift på verdensretretten til en verdi av 615 euro (før 15. mai; 765 euro etter 15. mai 2016)?

I så fall kan du klikke på denne lenken og laste ned pdf-filen:
Gavekort til Acem Meditation World Retreat 2016

Deretter skriver du ut gavekortet, fyller inn riktige navn og gi det til den du måtte ønske. Gavekortet er gyldig fra det tidspunkt betaling er bekreftet mottatt.

Dette gjøres ved at du som giver registrerer påmeldingen med navnet til mottaker av gavekortet og vedkommendes mailadresse via web med etterfølgende betaling.

Se her for nærmere informasjon om registrering og betaling.

Har du spørsmål – ta kontakt med Acem kontoret på tlf. +47 23 11 87 00.