TARGETA REGAL

GIFTCARD-WR2016-CATALANEl segon Curs Mundial de Meditació Acem, en els 50 anys de la seva història, tindrà lloc a Boí Taüll, al cor del Pirineu de Lleida, del 16 al 23 juliol 2016.

A aquest curs vindràn centenars de participants de molts països, una setmana amb tres i quatre hores de silenci per meditar cada dia, amb sessions diàries de ioga, grups d’orientació, activitats socials, seminaris, tallers i passejades pels impressionants voltants. L’idioma del curs és l’anglès, però l’orientació es farà en diversos idiomes. Els seminaris vespertins seran dirigits pel Dr. Are Holen, fundador de Acem en 1966. Altres professors de Acem de diferents països donaran seminaris paral·lels i tallers on es podrà triar. Aquest és també un esdeveniment especial en el qual pots venir amb familiars, amics i coneguts que volen aprendre Meditació Acem en el curs. ¿I per què no aprofitar l’oportunitat per gaudir d’unes vacances esteses abans o després del curs?

Vols una Targeta Regal per a algú que ja ha après la Meditació Acem o vol aprendre-la? La Targeta Regal cobreix el cost del curs i inclou allotjament en el Curs Mundial, pel valor de 615 € (abans del 15 maig), i 765 € (després del 15 maig 2016).

Descarrega arxiu PDF des d’aquest enllaç:
Targeta Regal per al Curs Mundial 2016

Si us plau, imprimeix la Targeta Regal, omple el nom correcte i dóna-la a la persona que t’agradaria convidar. La Targeta Regal és vàlida un cop efectuat el pagament i aquest s’hagi confirmat. Registra el nom + adreça email del destinatari a través del web, seguit del pagament.